ПС Нови Сад: Покрет социјалиста Новог Сада за разлику од петоколонашког ЛСВ-а даје пуну подршку градоначелнику Вучевићу

23-07-2022 | Саопштења

"Луксембуршка тешка артиљерија лажних вести, мржње и вулгарности бомбардује Нови Сад. Као и у сваком рату и у медијском који се води против Србије и Новог Сада истина је поново жртва.
Прекогранична тајкунска гласила данас су напала градоначелника Милоша Вучевића да је вређао окупљене демонстранте јер је рекао истину да није изашао народ, већ путујући циркус, што је по нама благи опис београдског политичког смећа и анархистичких уличара који су заједно са малобројним локалним агресивцима били ти који су напали полицију и хтели извршити упад у скупштину.
Пропагандисти Ђиласа и Шолака уз локалне портале опет покушавају да од злочинца направе жртве и у томе ће успети код домаћих тролова и гледалаца у Загребу и федерацијском Сарајеву, али Новосађани су својим очима видели ко су они који су хтели да зеленом фарбом направе инцидент и пролију црвену крв.
Покрет социјалиста Новог Сада за разлику од петоколонашког ЛСВ-а даје пуну подршку градоначелнику Вучевићу и увек ћемо бити на страни наших суграђана са обе стране Дунава и зато снажно подржавамо нови мост чак и против воље привилегованих викендаша са Шодроша и њихових комшија из лоповске долине", поручили су из Градског одбора Покрета социјалиста Нови Сад.  

Подели са пријатељима: