a
Покрет Социјалиста 2023

Александар Вулин пожелео срећан почетак школске године деци у Ситници, за ђаке ранчеви и школски прибор

У име потпредседника Владе Србије и сенатора Републике Српске Александра Вулина, председник Социјалистичке Партије Српске Горан Селак посетио је данас децу у Основној школи „Петар Кочић“ у Ситници.
Селак је ђацима пренео поздраве потпредседника Владе Србије Александра Вулина, поделивши им пригодне поклоне које им је Александар Вулин симболично послао за леп почетак школске године.
„Ово је српски свет. Посвећена, свакодневна, континуирана брига о свим Србима ма где год да живе је српски свет. Хвала председнику Србије Александру Вучићу и потпредседнику Владе Србије Александру Вулину који исказују пуну пажњу за Србе из Републике Српске“, поручио је председник Социјалистичке Партије Српске Горан Селак у Ситници.
Директор Основне школе „Петар Кочић“ у Ситници Зорана Ћулум захвалила се потпредседнику Владе Србије и сенатору Републике Српске Александру Вулину на пажњи и бризи коју показује за децу из Републике Српске истичући да Александар Вулин не заборавља своје корене и порекло, баш као што не заборавља и Србе са обе стране Дрине.
Такође, њихова Преосвештенства Епископ бихаћко-петровачки Сергије, Епископ славонски Јован и Епископ новобрдски Иларион освештали су храм посвећен Светом Пророку Илији у Ситници првог септембра, а кум храма је Александар Вулин, потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске, који је проглашен и за великог добротвора и задужбинара, а епископ бихаћко-петровачки Сергије одликовао је Вулина епархијским орденом Новомученика бихаћко-петровачких.
Поделите