a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста чији је лидер Александар Вулин послао пуну подршку председнику Вучићу са Вождовца: Победа 2. јуна у Београду и Вождовцу је победа слободне Србије

Покрет социјалиста послао је пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу са Вождовца, поручивши да Србија и Београд могу напред само када их предводи Александар Вучић.

„Победа листе „Александар Вучић-Београд сутра“ 2. јуна је победа слободне и независне Србије. Избори који се одржавају 2. јуна су избори на којима гласамо за право да Србија остане слободна, војно неутрална и независна држава, да се не одрекне Републике Српске, да не преда Косово и Метохију, да не уведе санкције Руској Федерацији. Нису ово градски и локални избори, ово су избори на којима бирамо да Србија остане независна, достојанствена и национално усправна. Ми из Покрета социјалиста, овде са Вождовца дајемо пуну подршку нашем председнику Александру Вучићу који је целом свету у Уједињеним нацијама показао како се бори за своју државу и њен слободарски дух. Неће Београђани са жутим шљамом и експозитурама немачких зелених либерала. Грађани Србије и Београда хоће сигурну и безбрижну будућност коју гарантује само листа „Александар Вучић-Београд сутра.“, поручили су у Покрету социјалиста на трибини у Вождовцу.

Поделите