a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин размонтирао Ћуту: Користите и свете кости наших предака за политички обрачун

Одговарајући на гадости пронатовском посланику Александру Јовановићу Ћути у Скупштини Србије који је за своје прљаве политичке обрачуне искористио свете кости наше војске са Цера, потпредседник Владе Србије Александар Вулин казао је да је пронатовска опозиција дотакла дно, те да им је главни адут у политици шиптарски лобиста Виола фон Крамон.
„Немојмо да свете кости користимо за недостојне политичке игре и препуцавања. Немојте да доводите оног шиптарског олоша Виолу фон Крамон у Недељице и да вам то буде аргумент. Подршка зелених из Немачке оних који су нас бомбардовали и то вам је аргумент, то је део ваше политике. Виола фон Крамон вам је аргумент, нема горег шиптарског олоша“, поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин који је први министар одбране у историји Србије који је издао наређење да се попишу сва имена погинулих у Првом светском рату.
„Молим вас све, ниво увреда не морате да смањите, али вас молим, немојте да користите ничије гробове и кости. Ова земља је показала поштовање према костима. Као министар одбране имао сам ту част да објавим по први пут сва имена погинулих до којих смо могли да дођемо, и војника и цивила у Првом светском рату, то нисмо урадили сто година. Прво обележавање НАТО агресије као НАТО агресије, не акције, не операције је било урађено за време владе Александра Вучића. Александар Вучић је као први председник владе изашао и рекао НАТО агресија, е то је оно што остаје записано“, поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин у Скупштини Србије.
Поделите