a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Србије и Сенатор Републике Српске Александар Вулин поручио из Бања Луке: Подршка кандидату СНСД и СПС др. Николи Шоботу

„Србија коју води Александар Вучић је Србија која зна да је Република Српска највеће достигнуће вековне борбе српског народа да сам одлучује о себи“, поручио је Александар Вулин истакавши да је дошао да  изрази подршку кандидату СНСД и СПС за градоначелника Бања Луке др. Николи Шоботу.
„Републику Српску нису створили странци, није Република Српска настала ни у Дејтону, Република Српска је потреба српског народа да му се не понови јасеновачки геноцид и да сам одлучује како ће се звати, како ће му деца расти. Република Српска је изворна потреба читавог српског народа да му се не понови јасеновачки геноцид и да одлучује сам о себи“, поручио је потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин.
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин је истакао да је дошао да подржи политику приближавања Српске Србији за шта је добио громогласан аплауз  Срба из Бања Луке.
„Ја сам ту да вам кажем да подржавам политику приближавања Србији, ја сам ту да вам кажем да подржавам људе који чине ту политику јер они ће знати како да Српска буде још ближе својој Србији и како да подршку која им долази из Србије употребе за све вас. Ја сам дошао да вам кажем да је Србија са вама и да Србија учествује у свакодневном животу Бања Луке. Дошао сам да подржим људе који ће Србију и Српску чувати заједно, Србију и Српску као нераздруживу целину“, поручио је потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин у Бања Луци на скупу Социјалистичке партије Српске.
Поделите