a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Србије и Сенатор Републике Српске Александар Вулин поручио из Модриче са изборног скупа СПС: Овде сам да подржим политику која ће Српску још више приближити Србији

„Србија ће бити ту. Док Александар Вучић води Србију, док сам ја у Влади Србије, Република Српска има на кога да рачуна“, поручио је потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин са скупа Социјалистичке партије Српске Горана Селака у Модричи истакавши да СПС Горана Селака чине вредни и честити Срби који верују само свом Београду.
„Није Србија заљубљена нити у једну политичку партију, али јесте у политику која спаја Републику Српску и Србију. У политику која неће дати странцима да нас посвађају, политику која неће дати странцима да владају Српском. Ја сам овде да подржим политику која ће Српску још више приближити Србији. Шта ће Српска без Србије и шта ће Србија без Српске, имамо ли у шта друго да гледамо, чему да се радујемо, од кога да очекујемо помоћ? Ми Срби немамо право да изгубимо Републику Српску и зато сам вечерас овде. Овде сам да вас замолим да не дате Републику Српску, не дајте је никоме, не може вам нико дати ни лепше ни веће од Републике Српске“, поручио је Александар Вулин.
Потпредседник Владе Србије и сенатор Републике Српске Александар Вулин истакао је на скупу СПС да Републику Српску нису створили странци и Дејтон, већ да су је створили Срби, те да је морамо сачувати јер лепше и веће од Републике Српске немамо.
Поделите