a
Покрет Социјалиста 2023

Ко тражи објашњења од Срба њему Шиптари састављају питања

Александар Вулин одговорио председнику Црне Горе Милатовићу: Ко тражи објашњења од Срба њему Шиптари састављају питања

 Председник Србије Александар Вучић није рекао ништа лоше, а посебно није погрешио, министар Маида Горчевић јесте устрептало гласала за пријем такозваног Косова у Савет Европе. Њено одушевљење се није дало сакрити и не сумњам да ће странци који одлучују о Црној Гори умети да цене такав ентузијазам. 

Да је другачије, ваљда би Срби били у Влади Црне Горе, а и резултати пописа становништва би се објавили до сада. А, председник Црне Горе Милатовић не треба да тражи објашњење зашто су Срби Мандић и Кнежевић дошли на вежбу Војске Србије, већ да им захвали што јачају везе Црне Горе са матицом, највећом и најслободнијом нацијом на Балкану.

 Ако неће Монтенегрини у име Црне Горе, нека то раде Срби. Ко тражи објашњења од Срба њему Шиптари састављају питања“, поручио је Александар Вулин реагујући на наводе црногорског председника Јакова Милатовића који је казао да је изјава председника Вучића о министарки европских послова Црне Горе Маиди Горчевић била „непримерена“, као и да Андрија Мандић и Милан Кнежевић треба да одговоре шта су радили на војној вежби Војске Србије на Пештеру. 
Поделите
Tags