a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Републике Србије и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин поручио из Изборног штаба Градског одбора Покрета социјалиста Нови Сад: Победа Вучићеве политике у Новом Саду је победа за опстанак слободне и независне Србије

Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин присуствовао је састанку Изборног штаба Градског одбора Покрета социјалиста Нови Сад.

„Као и у сваком другом граду и општини у којима се одржавају локални избори и нашем Новом Саду је потребна убедљива победа листе „Александар Вучић-Србија сутра“.
Не одржавају се у Новом Саду избори на којима бирамо како ћемо да уредимо паркове или улице, нису ово избори на којима расправљамо о комуналним темама. Нама следи борба за опстанак слободне, суверене и независне Србије. Победа Вучићеве политике у Новом Саду је победа за опстанак слободне и независне Србије.
У Новом Саду, баш као и у свим другим јединицама локалне самоуправе у којима се одржавају локални избори гласамо за право
да не одустанемо од Републике Српске, за право да не напустимо Косово и Метохију, за право да не уведемо санкције Руској Федерацији“ поручио је Александар Вулин.

„У Новом Саду су партије опозиције показале да су потпуно исте, да међу њима нема разлике, а ни части, да их не окупља борба за Србију, већ да су их окупиле амбасаде, па тако Милош Јовановић и ДСС могу са унуком Јеврема Брковића који цепа српске заставе. Може Милош Јовановић са Мариником, Чанком, Динком Грухоњићем који кажу да су Срби геноцидни и да постоји војвођанска нација, свако са сваким може када западна амбасада нареди, нема међу њима разлика и идеолошких препрека“, поручио је потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин у Новом Саду.

Поделите