a
Покрет Социјалиста 2023

Потпредседник Владе Србије Александар Вулин честитао Александру Вучићу и српском народу убедљиву победу на изборима: Вучић је донео победу нашој листи, бирачи су га наградили за борбу и храброст, захваљујући њему нису били критични према свима нама

„Србија је добила изборе које није смела да изгуби, изборе за право да остане слободна. Александар Вучић је донео победу нашој листи, бирачи су га наградили за борбу и храброст и захваљујући њему нису били критични према свима нама, а посебно према локалним функционерима колико су могли да буду. Александар Вучић је у њихово име обећао да ће они бринути о људима, председничка се не пориче, већ се испуњава, ко то не разуме, не треба да буде власт.
Србија је још једном гласала да не признамо такозвано Косово, да сачувамо Републику Српску и све Србе где год да живе и да не уведемо санкције Руској Федерацији. Честитам Александру Вучићу, Српској напредној странци, нашој коалицији и свим грађанима Србије велику победу“, поручио је потпредседник Владе Републике Србије и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

Поделите