a
Покрет Социјалиста 2023

Покрет социјалиста Нови Сад: Новосађани одбили да буду топовско месо у шареној револуцији која је требала кренути из Новог Сада

Покрет социјалиста Новог Сада честита свим суграђанима који су јуче одбили да буду топовско месо у шареној револуцији која је требала кренути из нашег града.

Грађани су препознали да је опозиција уједињена само у мржњи према Александру Вучићу и Александру Вулину и да немају ни програм ни идеологију ни нацију него глад за градским новцем и жељу за личном и крвном осветом због губитка пучистичке власти.

Нажалост Нови Сад је јуче сведочио незапамћеном насиљу за које се надамо да ће тужилаштво кривично процесуирати вође и учеснике јучерашњг погрома, а да ће друге безбедносне гране система проверити ко је заиста стајао иза тога.

Покрет социјалиста честита и нашим саборцима из СНС-а и захваљујемо се на великом и успешном заједничком раду на овим изборима. Заједно са СНС борићемо се за добробит Новог Сада и као што је наш оснивач Александар Вулин рекао нећемо никада дозволити да градом владају усташе“, поручио је Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад.

Поделите