a
Покрет Социјалиста 2023

Милош Вучевић са скупа Покрета социјалиста поручио: Радујемо се времену када ће сванути нова српска зора када ће Србија бити још јача, верујем да ћемо ту Србију дочекати заједно

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић присуствовао је данас скупу Покрета социјалиста поводом обележавања 16 година рада и политичке борбе за независну и самосталну Србију.

„Традиционално заједно смо на све значајне датуме, па и на дан када сте пре 16 година кренули у ову нимало лаку политичку авантуру, већ борбу за слободну и независну Србију. Нешто после вас формирали смо и СНС и од тада, скоро 16 година, наша сарадња се наставља у континуитету, како у опозиционим тако и у позиционим данима, у падовима и на лепим вестима или када то није било лако прихватити, нисмо се растали, и то је нешто што ме чини поносним када стојим пред вама“, поручио је Милош Вучевић.

Председник СНС Вучевић честитао је Покрету социјалиста на храбрости и оданости Србији. „Остали сте верни вашим идеалима, политичком програму, идејама у које верујете. Није увек лако, трпели сте политичке нападе у прошлости, били сте доста политички санкционисани, неколико пута, али никада нисте одустали од својих идеја и то се мора препознати и поштовати када неко верује у своју идеологију и политички програм, чак и када се чини да је то тешко оствариво, показује свој карактер, веру у себе и својим пријатељима, у свом народу и земљи“, поручио је Милош Вучевић.

„Верујем да ћемо заједно заштитити Србију од свих удараца. Само верујте свом државном врху који зна шта ради, и ради на очувању државе у тешким геополитичким временима, да не прођемо као у 20 веку, већ да ојачамо, не да бисмо никоме претили, већ да бисмо сачували свој народ, а ми се радујемо времену када ће сванути нова српска зора када ће Србија бити још јача, верујем да ћемо ту Србију дочекати заједно“, поручио је председник СНС Милош Вучевић на прослави 16 година рада и постојања Покрета социјалиста Александра Вулина.

Поделите