a
Покрет Социјалиста 2023

Посматрачка делегација Покрета социјалиста на председничким изборима у Венецуели упозорава јавност Србије да не буду жртве лажних вести и пропаганде коју шире исти они који не желе добро ни Србији ни Венецуели.

Народ Боливарске републике је донео своју суверену одлуку да их наредних шест година води Николас Мадуро саборац великог револуционара Хуга Чавеза и ту вољу банде на улицама Каракаса и западни медији не могу да промене.
Шеф посматрачке делегације ПСа народни посланик Бојан Торбица је из главног града Венецуеле послао поруку Србији да нема разлике између оних који су петог октобра запалили народну скупштину у Београду и оних који данас пале по Каракасу.
„Народу Венецуеле желимо мир, јединство, дијалог јер само тако се иде напред. Забрињавајуће информације о покушајима атентата на председника Мадура и спречене терористичке диверзије пре и за време изборног дана потврђује правило да су прави противници демократије они који споља желе да наметну власт без обзира на исказану вољу народа“, поручио је Бојан Торбица.
Поделите