Воjвођани ће коначно моћи да промене власт

22-03-2016 | Вести

БAЧKA ПAЛAНKA - Лидер Покрета социjалиста Aлександар Вулин изjавио jе данас, поводом расписивања покраjинских избора, да ће ће грађани Воjводине коначно, после 16 година, моћи да промене власт.

"Избори су расписани и после 16 година нерада, назадовања, после 16 година у коjима jе Воjводина постала неславни рекордер по наjвећем броjу прималаца новчане социjалне помоћи у Србиjи, дошло jе време да Воjвођани кажу шта мисле о таквоj власти и изађу на изборе", рекао jе Вулин новинарима у Бачкоj Паланци.

Према његовим речима, Покрет социjалиста jе дуго тражио изборе, на коjе ће изаћи са своjим коалиционим партнерима из СНС, додаjући да jе "оно што jе Боjан Паjтић и већ одлазећи режим у Воjводини избегавао свих година ипак морало да дође на ред".

Вулин jе замолио грађане Воjводине да у што већем броjу изађу на изборе и покажу до чега им jе стало и колико им jе стало до Воjводине и будућности њихове деце

"Изађите на изборе, немоjте дозволити да било ко други одлучуjе уместо вас. Немоjте да мислите да jе све готово и решено. Tо што jе покраjински режим радио као што jе радио, односно ниjе радио ових 16 година, ниjе разлог да препустимо и допустимо неком другом да одлучуjе уместо нас", поручио jе Вулин.

Oн jе казао да jе Покрет социjалиста у великом броjу локалних самоуправа у Воjводини на изборе изаћи самостално, те да jе jедна од њих и Бачка Паланка.

"Позивамо све грађане Бачке Паланке да изађу на изборе и гласаjу за своjе суграђане, своjе комшиjе, за оне коjима jе стало до Бачке Паланке искрено стало", рекао jе Вулин.

Председник Скупштине AП Воjводина Иштван Пастор расписао jе данас покраjинске изборе, коjи ће бити одржани 24. априла.
Извор: Танјуг 

Подели са пријатељима: