Вулетић ПС : Бошковићу ништа није свето, па ни успомена на Булатовића

12-02-2020 | Саопштења

Генерални секретар ПС Предраг Вулетић оштро је реаговао поводом скандалозне и непримерене изјаве министра војске Црне Горе на рачун Александра Вулина и Србије.

"Колико је мало времена требало да попадају маске и гмизавци изађу испод камења, могли смо да се уверимо данас, када је министар војске Црне Горе Предраг Бошковић, изјавио за министра војске Србије да из њега исијава националсоцијализам, а то прихватили овдашњи мрзитељи. Као да су једва дочекали овакву квалификацију министра Вулина, да би могли да проспу сву салву сопствене фрустрације и немоћи. Ова квалификација долази од неког ко је странац, ко нема утицај у нашој земљи и ко је овим показао колико му значи покојни Павле Булатовић, који је погинуо у атентату као министар одбране тада заједничке државе. Ми Бошковића нећемо учити добром дипломатском опхођењу, а још мање кућном васпитању, јер је за то прекасно, обзиром да се ради о одраслом човеку. Али ови домаћи издајници, они који у Вулину препознају све оно што они никада неће бити, ни постати, још једном су показали колико им је (ни)мало стало до свог народа, а посебно оног ко живи ван граница Србије.Њима рећи "срам вас било" је просипање речи у празно. Могу још пет живота да живе, никада неће имати тај понос, ту неустрашивост и ту љубав према свом народу и својој земљи, какву имају министар Вулин и председник Вучић.
Покрет социјалиста ће свима њима увек знати да одговори на прави начин, чврсто стојећи уз свог председника.", закључује Вулетић

Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетић

 

Подели са пријатељима: