Председник ПС-а Вулин: Вучић је мета хрватских политичара и овај пут и ако му из иностранства треба потврда да ради добро за Србију, управо је добио

12-03-2021 | Вести

"Када неко од званичника Србије проговори о Црној Гори или Босни И Херцеговини одмах се јави неко из ЕУ да каже да Србија не треба да коментарише дешавања у свом суседству. Када Тонино Пицула, известилац ЕУ за Црну Гору напада Србију и одређује шта и како би требало да ради, нико се не огласи да посланику ЕУ парламента каже да ради свој посао и да се држи Мила и Даке. Ако му је Црна Гора и сувише мала и не чини му се вредном ангажовања, нека Пицули нађу неку већу земљу где може да лечи комплексе бившег министра, али Србију да престане да помиње", изјавио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући интервју известиоца ЕУ за Црну Гору Тонина Пицуле.


"Хрватски политичари и из власти и из опозиције увек и непогрешиво осете ко ради добро за Србе и Србију и таквог нападају докле год и политички и физички постоји. Никада не греше у избору мета и увек за то нађу и неког међу случајним Србима да њихове нападе понови и ојача. Вучић је мета хрватских политичара и овај пут и ако му из иностранства треба потврда да ради добро за Србију, управо је добио", рекао је председник ПС-а Вулин.  

Подели са пријатељима: