ПС: Борба за људска и радничка права никада неће стати

01-05-2021 | Саопштења

Покрет социјалиста као партија борбене и патриотске левице честита Први мај, празник рада свима који у нашој земљи живе од свог поштеног рада, од кога се земља развија и обновља након деценије досовског пустошења.
За нас Први мај је и породични празник, јер од плата трудбеника живе и развијају се и домаћинство и његови чланови, а у Србији је чак и у време пандемије у хиљаде домаћинстава ушла и прва и друга, а све чешће и трећа плата због чега нам јача и породица и економија. За ово се можемо захвалити пре свега председнику Александру Вучићу који је осим послова донео и достојанство деци да не живе од родитељскх пензија, а родитељима да буду финансијски сигурни и медицински заштићени као ретко где у свету.
Нажалост, иако је Србија све успешнија и богатија, многи радници су и даље непријављени, експлоатисани, па чак и малтретирани од стране послодаваца који се и сада понашају као у време власти ДОС-а.
Због тога, Покрет социјалиста позива све оне који раде на црно и на својим радним местима трпе мобинг и понижење, да се обрате држави за помоћ и да знају да ће у својој борби у Покрету социјалиста увек имати и подршку и помоћ, јер ми смо настали из народа и леве идеје, а нисмо тајкунски пројекат иза кога стоје лажни левичари који се политиком желе заштити од суда и затвора.
Радничка класо и сви грађани Србије, срећан вам Први мај. Наша борба за ваша људска и радничка права никада неће стати, а Србија више никада неће бити земља у којој је радник роб, сељак слуга, а Србија Делта. 

Подели са пријатељима: