Вулетић ПС: Тешко је објаснити онима који презиру сопствени народ шта значи лојалност и вера у програм који траје већ 13 година

20-07-2021 | Саопштења

"Тешко је објаснити онима који презиру сопствени народ шта значи лојалност и вера у програм који траје већ 13 година, јер су они навикли да је једини политички програм онај који доноси личну корист у облику стотина милиона евра.
Покрет социјалиста, предвођен Александром Вулином је лево оријентисана, борбена и изнад свега патриотска странка, која чврсто и доследно трасира себи пут зацртан од оснивања. На тој линији, од почетка прати Александра Вучића и његов СНС.
На прослави дана странке, једина грешка у организацији је била та што је СЦ "Шумице" био премали да у њега стану сви они који воле и подржавају политику Вучића и Вулина.
Када политику градите срцем, када своју земљу волите искрено и радите за њу поштено, људи то итекако цене и препознају.
То ћемо наставити и даље, борећи се за српски свет, за све Србе, где год да они живе, баш као што ћемо се борити и за социјално праведно друштво. А, разним жутим стручњацима којима смета све што је чисто, неукаљано, и пре свега српско, поручујемо да нас неће спречити да свој политички програм наставимо да спроводимо", рекао је Генерални секретар Покрета социјалиста Предраг Вулетћ одговарајући медијима под контролом Ђиласа који се пуна два дана баве скупом Покрета социјалиста на коме је присуствовало више хиљада чланова и симпатизера.  

Подели са пријатељима: