Омладина ПС Нови Сад: Омладини запосленој код Ђиласа поручујемо да о рушењу Новог Сада не маштају

21-07-2021 | Саопштења

Поводом званичног почетка сарадње новосадских младих бојкоташа под патронатом Драган Ђиласа, омладина Градског одбора Покрета социјалиста Новог Сада скреће пажњу да у њиховом плану осмишљеном од стране Ђиласа, има само најаве протеста и нереда, а нигде нема Новог Сада и Новосађана, нема програма за бољу будућност Новосађана, али има плана како да ђођу на власт без избора.
У три тачке јасно су рекли да је циљ њиховог окупљања у нашем граду спремање за будуће нереде и протесте које су њихови београдски лидери већ најавили. Новосађани су узнемирени и згранути овим рушилачким манифестом, али омладини запосленој код Драгана Ђиласа поручујемо да о рушењу Новог Сада не маштају, јер се 2000. године никада више неће вратити.
Потомци Монтенегринских усташа не могу водити младост Српске Атине, а пратиоци и запослени код Ђиласа и Јеремића не могу бити храбрији од својих кукавичких вођа и зато Нови Сад не треба да се боји, али треба да зна да има оних који су спремни на све, осим да изађу на изборе.
Омладина Покрета Социјалиста као партија патриотске и борбене левице, увек ће бити на страни права, правде, мира и закона који је исти за све, па и за запослене код Ђиласа.  

Подели са пријатељима: