Покрет социјалиста: Вуче, да ли си за НАТО или војну неутралност, патријарха или Мила, независно Косово или "српски свет"

09-09-2021 | Саопштења

"Нема длана из којег Вук Драшковић није лизао со. Од​ "сечења руку које дигну турски барјак" до "ја браним муслимане из Сребренице", од "Милошевић је сунђер пун крви" до " Милошевић је шармантан господин", од потпредседника Милошевићеве Владе до најдоследнијег НАТО савезника. Од Руса деценијама узима милионе за Данину плату, а​ од свих других колико год да дају за мржњу према Русима.

За Вука Драшковића само три питања - је ли Косово независно и да ли је у Сребреници био геноцид? Патријарх или Мило Ђукановић? Од одговора зависи да ли му је до званичне државне политке или милости амбасада које му се радују у свакој антисрпској кампањи. Ајде Вуче, одби обезбеђење министарства полиције које води онај кога мрзиш и реци шта је државна политика, независно Косово или борба за КиМ, НАТО пакт или војна неутралност? Лани, Вуче", одговрили су у Покрету социјалиста Вуку Драшковићу. 

Подели са пријатељима: