Комленски ПС: Изборни услови 2012. нису ни постојали​

08-09-2021 | Саопштења

"Ко познаје лик и дело Раше Недељкова, зна да се опет прихватио исплативог, али немогућег задатка, а то је да Црта „нацрта“​ Ђиласа и Маринику на власт.​
Е, па да ти освежим памћење госн. Недељковићу да изборни услови 2012. године нису ни постојали, да није било никаквог дијалога​ иако су ови гмизавци све медије блокирали, тако да се ни на умрлицама није могло прочитати наше име и презиме.
Нама ни странци, ни Црта нису требали, ми смо само тражили да се избори закажу, јер ми смо имали прави програм и народ уз нас.
Да имаш мало самопоштовања, рекао би оно што и сам знаш, а то је да се дијалог уз Тању Фајон као декларисаног заступника Ђиласа и Маринике води већ два пута, не зато што нема поштених и фер услова, већ зато што​ братија која нема шансе да досегне цензус од 3 %​ би по цену туђих живота опет на власт.​
Е, вала Рашо, ако је​ и од тебе, превише је", одговорио је посланик и потпредседник Покрета социјалиста Ђорђе Комленски програмском директору Црте Раши Недељкову који је коментарисао изјаву председника Вучића о изборним условима. 

Подели са пријатељима: