Министар и председник ПС-а Вулин о нападима Јадранке Косор на Александра Вучића: Тражим од тужилаштва да саслуша Косор, она је случај или за тужиоца или за психијатра

18-11-2021 | Вести

"Не знам шта је узрок фиксације Јадранке Косор према Александру Вучићу, али знам да јој мржња и завист помуте свест сваки пут када помисли на Александра Вучића.

Упркос бујици лажи хрватских медија и политичара, Александар Вучић никада није носио снајпер, баш као што 1991. године није био у Хрватској и баш као што су му усташе у Другом светском рату поклале готово целу породицу.

Тражим од нашег тужилаштва да упути замолницу Хрватској и да захтева саслушање Јадранке Косор на све што је слагала о Александру Вучићу.

Истину већ знамо, али било би добро да утврдимо да ли је Јадранка Косор случај за тужиоца или за психијатра.

У оба случаја грађани Хрватске би могли да виде ко их је водио и да разумеју зашто заостају за Србијом. Ми имамо Александра Вучића који ради, а они Јадранку Косор која булазни и лаже", одговорио је министар унутрашњих послова Србије и председник Покрета социјалиста Александар Вулин бившој премијерки Хрватске Јадранки Косор на најновије лажи и увреде које је изнела на рачун председника Србије Александра Вучића. 

Подели са пријатељима: