ПС НС: Покрет социјалиста ће и наредне суботе бити у својим просторијама без страха од силеџија бранећи слободу Новог Сада

07-12-2021 | Саопштења

Покрет социјалиста Новог Сада као и сви Новосађани који су у суботу били застрашивани, малтретирани и нападани, подржава рад полиције у циљу тражењу и привођењу правди свих насилника и силеџија.

Најглупљи међу нападачима су се хвалили својим неделима на интернету и зато им се захваљујемо што су и нама и полицији олакшали посао, али снимака и сведочења има пуно тако да је ово тек почетак истеривања правде и одбране Новог Сада од насилника.

Нажалост, насиље од суботе није престало, већ се наставило кроз тајкунске медије који силују истину желећи да закопају чињеницу да је у суботу извршен напад руље и покушај линча, а отимање партијских обележја сведу на ниво повређеног ега, а не доказа незаконитог напада на туђе мишљење и имовину.

Сада је јасна тактика такозваних "еколога" и "демократа" да се викендима дивља, а да их након тога медији аболирају и објављују коментаре пуне мржње и претњи и то не само према Покрету социјалиста, него и свима који су у суботу видели политичку мржњу и насиље, а не спасавање Јадра.

Покрет социјалиста ће и наредне суботе бити у својим просторијама без страха од силеџија бранећи слободу Новог Сада и Новосађана.

Смрт Фашизму - Слобода Народу!
Уличарски фашизам неће проћи!

Градски одбор ПС-а Нови Сад  

Подели са пријатељима: