Министар и председник ПС-а Вулин: Вучић је најнападанија особа у Србији и региону, јер је он носилац политичке стабилности

30-12-2021 | Вести

Министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић најнападанија особа у Србији, али и региону, јер је он носилац политичке стабилности и поверења грађана Србије и истакао да је једна од техника напада на њега рушење и слабљење оних који деле његову политичку визију.

„Постоји план и стратегија. Председник Вучић је човек који чува политичку стабилност у Србији. Он је носилац поверења грађана и када изађе пред нацију, нација га саслуша, верује му, обједињује се око њега. Зато чине све да би се он ослабио и срушио, а један од начина је слабљење и рушење оних који су му близу, оних који деле његову политичку визију и заједно са њим се боре на исти начин", рекао је министар и лидер ПС-а Вулин у јутарњем програму телевизије Хепи на констатацију водитеља да је он, поред председника Србије Вучића, једна од најнападанијих особа у земљи и региону.

Према речима министра и председника ПС-а, циљ напада је да се уплаше сви око председника Вучића, да нико не сме да следи његову политику и верује у исту Србију и да председника Вучића оставе самог како би теже спроводио политику очувања стабилности и просперитета Србије.
„То је план, ја нисам важан, нико од нас није. Важна је визија, идеја коју је председник Вучић покренуо и начин на који је успео да сачува и створи политичку стабилност", истакао је министар Вулин и оценио да се у таквој ситуацији напади врше на оне који имају храбрости да заштите политику председника Вучића.

„Од тога да их правите криминалцима до тога да их правите лудацима, у зависности од тога шта им одговора у датом тренутку", казао је министар и лидер ПС-а Александар Вулин гостујући у јутарњем програму телевизије Хепи. 

Подели са пријатељима: