ПС: Подржавамо еколошку политику наше земље​

21-12-2021 | Саопштења

Покрет социјалиста, у сарадњи са удружењем грађана "Зелено срце града" данас је у Градској општини Вождовац одржао еколошку​ ​ трибину ,,Едукација цивилног становништва о узроцима настанка, пораста опасности и могућностима заштите од последица негативних утицаја климатских промена на територији Републике Србије".​
Покрет социјалиста истакао је да свесрдно подржава еколошку политику наше државе. Посебно је истакнуто да председник Србије Александар Вучић изузетно води рачуна о доследној примени зелене агенде и да је доласком у Горње Недељице показао колико му је стало и до наше природе и до наших грађана.​
Трибина је имала едукативни карактер, са циљем подизања еколошке свести о климатским променама и последицама које настају у функционисању живота у урбаним срединама, а односе се на здравље и безбедност грађана.
Кроз интерактивни приступ са учесницима трибине отворена су многа питања и добијени одговори и препоруке за превентивно деловање и адаптацију на климатске промене.
Трибини су присуствовали високи функционери ПС-а Владимир Илић, Бојан Јоцић, Небојша Петровић и Фадиљ Еминовић, док су своја излагања имали еминентни професори и стручњаци из области екологије. 

Подели са пријатељима: