ПС: Нашег лидера могу да ућуткају само у случају да га физички елиминишу, али ни тада неће успети да сломе Србију

13-01-2022 | Саопштења

"Када у исти час у напад крену Кара-Мурза, Виола Фон Крамон, Сељими и Борко Стефановић, онда је јасно да је амбасада притиснула дугме за почетак гађања у мету.
А мета је свако ко се дрзне да слободно мисли и говори и упорно чува и штити интересе своје земље.
Пошто нису успели да од Србије направе други Казахстан и изведу свој крајњи циљ, а то је рат између Срба и Срба, није тешко закључити зашто су се шпијуни из разних земаља који раде на дугме из амбасаде обрушили на наше безбедносне службе, а посебно на министра полиције који је осујетио планове оних који би да поново постављају владе у Србији и одлучују о њеној будућности.
Иако су у нападе на нашег лидера и министра полиције уложени милиони долара и упрегнути сви тајкунско-луксембуршки медији, Александар Вулин неће одустати од своје борбе за истину и што је још важније, неће одустати од борбе за право Србије и свих Срба да о својим судбинама и својим владама одлучују самостално.
Нашег лидера могу да ућуткају само у случају да га физички елиминишу, али ни тада неће успети да сломе Србију", одговорили су из Покрета социјалиста на нападе и хајку која се води против министра полиције Александра Вулина, а коју предводе руска и српска опозиција и евро
посланици. 

Подели са пријатељима: