Посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица одговорио посланику Драгану Шормазу: Плате од 100 евра биле кад си владао са жутим олошем!

21-04-2022 | Саопштења

"Захваљујући економској политици Александра Вучића, грађани Србије данас имају плату и знатно вишу од 500 евра, а имали су плату од 100 евра само онда када је Драган Шормаз са својим шефом Коштуницом владао Србијом у коалицији са жутим олошем. Само док је Шормаз био део власти жутог олоша, српски народ је имао плату од 100 евра, па зато кад Шормаз помиње прошлост и повратак на плате од 100 евра, треба да каже и то да су за ту ружну прошлост и 100 евра одговорни он и жути шљам са којим је делио власт.
За разлику од НАТО Шормаза Александар Вулин и Покрет социјалиста не мењају страну и не мењају своја уверења. Шта то Шормаз тражи у СНС-у кад се отворено залаже за улазак Србије у НАТО пакт?
Ваљда треба да си са онима са којима делиш исте вредности и уверења, а вредности распалог ДОС-а нису потребне баш ником.
Ми из ПС-а поносимо се политиком Вулина и Вучића и никада нећемо дозволити да српска деца у НАТО униформи убијају неку другу децу или да о Србији одлучују стране амбасаде.
Шормаз странке мења, ал' досовску ћуд никако", одговорио је народни посланик и потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица посланику Српске напредне странке Драгану Шормазу који је поново изнео увреде на рачун лидера Покрета социјалиста Александра Вулина, јер је изнео став да Србија треба да буде политички неутрална као што је и војно неутрална. 

Подели са пријатељима: