Министар и председник ПС-а Вулин: Комшић довољно својим избором вређа Хрвате, а изјавама о Добровољачкој и све жртве

28-04-2022 | Вести

"Није чудно што Комшић говори да у БиХ постоји корумпирано правосуђе и одметнути делови тужилаштва. Он најбоље зна какву државу води, а посебно како је изабран за другог бошњачког члана Председништва. Ма колико оптужница за масакр цивила запослених у ЈНА и небрањених регрута праћених снагама УН-а била закаснела, ипак је и таква прилика да се истина докаже, а за жртве пронађе мир. Србија није могла да наложи никоме да подигне оптужницу, јер да јесте, урадила би то деценијама раније, баш као и за масовна убијања Срба у Сарајеву, злочина Насера Орића, злочина одреда Ел Муџахедин, а не бисмо заборавили ни да питамо ко је покушао да убије Александра Вучића у Сребреници. Надам се да ће 'бошњачки" члан Председништва БиХ Жељко Комшић престати да вређа своју земљу и њено правосуђе.
Довољно својим избором вређа Хрвате, а изјавама о Добровољачкој и све жртве", изјавио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући Комшићу који је рекао
да је поновно покретање процеса у случају "Добровољачка улица", покушај да се, путем монтираних оптужница, у потпуности измени карактер рата у БиХ. 

Подели са пријатељима: