Председник Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас са председником Социјалистичке партије Српске Гораном Селаком.

11-05-2022 | Вести

На састанку је истакнуто да је убедљива победа Александра Вучића на председничким изборима гарант да ће Србија остати на путу независности и војне неутралности, да ће Република Српска остати спољнополитички приоритет Србије и да ће Срби без обзира где живе бити сигурни и заштићени.

"Велика и убедљива победа Александра Вучића на председничким изборима је гарант да ће Србија остати независна и војно неутрална земља, а да ће Република Српска бити чувана, сачувана и помагана.

Србија не може да иде напред уколико и Срби у Републици Српској не иду напред. Република Српска је део сваке наше идеје и мисли. Широку подршку Срба коју је Александар Вучић добио на председничким изборима је потврда успешности политике коју је формулисао и коју сви следимо, а то је политика мира, стабилности, војне неутралности и заштите Срба без обзира где живе", поручио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин.


Председник Социјалистичке партије Српске Горан Селак још једном је назначио да се ова партија дубоко залаже за успостављање што чвршћих веза са матицом Србијом и додао да је убедљива победа Александра Вучића на председничким изборима интерес свих Срба без обзира где живе, јер управо та убедљива победа гарантује наставак политике заштите свих Срба.

"Једна од основних смјерница ђеловања Социјалистичке партије Српске је успостављање чврстих веза са матицом Србијом.

Убедљива побједа Александра Вучића на изборима обрадовала је Србе са обе стране Дрине, јер је та побједа гарант напретка и просперитета и Срба у Републици Србији и Срба у Републици Српској", истакао је лидер Социјалистичке партије Српске Горан Селак. 

Подели са пријатељима: