Илић Покрет социјалиста одговорио Чанку: Чанак је најпаметнији док хрче и грокће по ријалитијима

12-05-2022 | Саопштења

"Ненад Чанак мрзи све што је српско, па тако и Александра Вулина који се бори за стварање српског света и бољи положај свих Срба.

Не постоји боља потврда исправности политике коју води наш председник Александар Вулин од те да га управо због посвећене борбе за заштиту Срба без обзира где живе, у Подгорици нападају и вређају новинари Мила Ђукановића и несрећни Ненад Чанак.

Ненаду Чанку, који је срамота српског рода, много је засметала храброст нашег лидера Александра Вулина, који отворено и без увијања каже да је НАТО пакт извршио агресију на Србију.
Не знамо да ли Чанку више смета истина и Вулинова борба за интересе Србије и свих Срба или то што не може више да без санкција и последица вози моторне санке по ужем центру Новог Сада и пијан и дрогиран млати људе по кафанама.

Чанак је Милу Ђукановићу у борби против српског народа и СПЦ у Црној Гори више пута пружао личну подршку, а сада је још једном отишао код свог пријатеља Ђукановића да кука и цмиздри и са безбедне дистанце из Подгорице пљује по Србији и људима који су нашу државу учинили снажнијом и бољом.

Чанак је најпаметнији док тако дебео и задригао хрче и грокће по ријалитијима", одговорио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић Ненаду Чанку, председнику Лиге социјалдемократа Војводине, који је за један подгорички медиј изнео низ лажи и увреда на рачун министра унутрашњих послова и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина. 

Подели са пријатељима: