Илић ПС: Када се досовски шљам јави, више је него јасно да су стране амбасаде и стране службе дале знак за почетак гађања у мету

26-07-2022 | Саопштења

"Баш као што је наш лидер Александар Вулин и најавио, агентурна мрежа и њени експоненти, повели су хајку против њега, па се тако јавио и досовски олош и шљам.
А када се досовски шљам јави, више је него јасно да су стране амбасаде и стране службе дале знак за почетак гађања у мету, више је него јасно да су секретарице трећих секретара примиле и несрећног Борка са травњака у предсобље амбасаде.
Баш као што је Борко Стефановић молио Американце да одгоде признање Косова док Борис Тадић не победи на председничким изборима, исто је тако и сада по туђем налогу кренуо да напада нашег лидера.
Иако су у нападе на нашег лидера и министра полиције уложени милиони долара и упрегнути сви тајкунско-луксембуршки медији, Александар Вулин неће одустати од борбе за право Србије и свих Срба да о својим судбинама и својим владама одлучују самостално" , одговорио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић функционеру ССП-а Борку Стефановићу који је изнео лажи и увреде на рачун министра полиције Александра Вулина. 

Подели са пријатељима: