Комленски ПС: Шта би Момире, ментори ти се изненадили и избезумили

28-07-2022 | Саопштења


"Ракија лечи тугу, али не пере образ Момире. Шта би Момире, ментори ти се изненадили и избезумили. Па, јесте шок да неко има храбрости да уместо да подвије реп, иступи јавно и без задршке каже шта нам то раде твоји заштитници.
Ниси тако за те твоје пријатеље бринуо некада, а 1999. није била тако далеко. Памтимо Момире!​ Шта се то променило? Она мућка са станом који су уместо да вратиш држави наместио пријатељу, а ти узео други у Приштини је била давно, пре него што си се уплашио. И спашавање шиптарских шпијуна је било пре тога, ајде ако смеш кажи ти јасно и гласно Момире, шта те је то променило? Шта те је променило да те сад више брине да ли је и када председник Србије сазнао за покушаје да се уплаши Александар Вулин, и да ли је и када то сазнала наша служба и да ли је ово само храброст Александра Вулина, или.... Е, па зини да ти кажем, ал' јако Момире, да прогуташ све оно што су ти наредили да радиш да забораве неке оптужнице које те жуљају.​ ​
Срамота је, али знало се унапред да си ти један од оних који ће морати да се „истакну“.
Мораће твоји спасиоци мало више да се потруде, ипак, ниси ти довољно способан да сазнаш све што њих интересује, а теби треба да сачува слободу. Ниси ти што би рекао српски народ „тај калибар“, поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Ђорђе Комленски. 

Подели са пријатељима: