Торбица ПС: У новом сазиву председник одборничке групе непостојећих територија Санџака и Прешевске долине и апстрактних "Војвођана", добиће безброј порција вруће парламентарне реалности које се много разликују од антисрпских НВО окупљања

05-08-2022 | Саопштења

"Колико је била исправна одлука Александра Вучића да смањи изборни цензус и да у Народну скупштину уђу чак и маргинално, малициозни елементи политичког живота Србије, говори и чињеница да сада Александра Оленика може да види и чује цела Србија.
У дану када је српски народ обележавао једну од својих највећих трагедија овај НВО - адвокатско - политикантски хибрид је искористио скуп у Новом Саду поводом обележавања 27. годишњице од почетка хрватске злочиначке војне акције "Олуја" да би поново напао Александра Вулина и српски свет којег да је било не би било "Олује" и погрома Срба и који ће убудуће спречити сваку другу "Олују".
Циничан и лажан у својој осуди овог злочина Хрватске над српским народом, Оленик исто као и Хашки трибунал признаје да се он десио, али није именовао усташке злочинце него су једини споменути кривци председник Србије Вучић и наш председник Александар Вулин.
Оленик који се залаже за независност такозваног Косова и промену српског језика, није признао ни подржао право Срба да се за себе изборе у Хрватској и да се спасу од нових јама и Јасеновца, али је тужио Александра Вулина зато што је рекао да је Влада у Загребу усташка зато што спроводи усташку политику.
У новом скупштинском сазиву председник одборничке групе непостојећих територија Санџака и Прешевске долине и гласноговорник апстрактних "Војвођана", добиће безброј порција вруће парламентарне реалности које се много разликују од спонзорисаних антисрпских НВО окупљања или пријатног ћаскања у западним амбасадама. Јавност Србије ће моћи да види овог противника Устава Србије, мрзитеља српског света и "Отвореног Балкана", али и ратног хушкача против Русије како изгледају те европске вредности за које се он залаже и да сами процене колико се оне разликују од усташких теза одбране од Истока у интересу европске цивилизације", истакао је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица.  

Подели са пријатељима: